Υποκριτές του κώλου

Κι ούτε καν, ο κώλος επιτελεί σηματνικό έργο... Οι υποκριτές, είναι τα κατακάθια της κοινωνίας, η λέρα, η μαυρίλα, αυτοί που ψήφισαν Χ κι όταν βγει και τα κάνει πουτάνα, λένε ότι δεν τους ψήφισαν ποτέ και τους βρίζουν.

Έγινε η τρομοκρατική επίθεση στο Manchester... Κρίμα, πολύ κρίμα. Παιδιά τα περισσότερα, σκοτώθηκαν από ένα μίσος που σκόπιμα θρέφεται και συμφέρει πολλούς. Όμως, όλοι αυτοί που κλαίνε και οδύρονται, εχθές, δεν τους έννοιζε που οι βόμβες της δικής τους κυβέρνησης, σκορπούσαν το θάνατο σε παιδάκια της Συρίας. Αλλά ξέχασα, αυτά είναι γόνοι τρομοκρατών και μελλοντικοί τρομοκράτες οι ίδιοι.

Φυσικά ρε ζώα, άμα επιζήσουν, θα θέλουν να εκδικηθούν. Τους καταστρέψατε τη χώρα και ζητάτε και τα ρέστα. Φυσικά και θα έρθει σπίτι σας το ίδιο. Τι περιμένετε, επειδή είστε 10.000 χλμ μακρυά, ότι δε σας πιάνει;

Αμ το άλλο... Σοβαρό ειδησεογραφικό site σήμερα, πρώτη μούρη ότι πέθανε λέει ο λύκος που έπαιζε στο Game Of Thrones. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;;;; 22 παιδιά θρηνούμε στη διπλανή χώρα και μερικές χιλιάδες στη Συρία κι εσύ ασχολείσαι με το λύκο, που το ζωάκι δε μας φταίει κάτι, αλλά ο γαμήδης, θέλει απλά να μαζέψει clicks από το "GoT" που έχει βάλει στα keywords...

Σκατένια κοινωνία.

Και το Σάββατο, μπουζούκια πάλι, θα τα σπάμε και θα σκορπάμε λεφτά στα λέλουδα. Θα το έχουμε ξεχάσει. Αν δεν είναι το δικό μας παιδί, τι μας νοιάζει...; Κι αν είναι το δικό μας, φταίνε πάντα οι άλλοι. Ποτέ οι γονείς, ποτέ η ανατροφή, ποτέ οι κανόνες στο σπίτι, ποτέ... Οι άλλοι, η χώρα, οι κυβερνήσεις, ο μεθυσμένος οδηγός, ο κολλητός του που έκανε τρέλες με το αμάξι. Το παιδί μας που ήταν μαζί του, δε φορούσε ζώνη και το γούσταρε το σκηνικό, δε φταίει.

Πολύ σπάνια θα ευχηθώ να πεθάνει ή να πάθει κακό κάποιος, και επίσης σπάνια θα χαρώ που το έπαθε κάποιος. Μόνο να εύχομαι να βάλουν μυαλό πριν τους τύχει μπορώ. Δυστυχώς, δε βλέπω προκοπή και όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά δεκάδες χώρες βαδίζουν προς μια καταστροφική κοινωνία που θα έχει σκλάβους, αστυνομία και πλουσίους. Βλέπω καθεστώτα σαν αυτά που περιγράφονται στο "1984" ή στο "V for Vendetta" να γίνονται πραγματικότητα και εμείς ακόμα θα λέμε "δε φταίω εγώ, οι άλλοι το έκαναν".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περί γρίπης, εμβολιασμών και τρομοκρατίας...

Business plan...

Macedonia is Hellenic (Greek)